Dugnad på Rud og Gommerud klubbhus, og områdene rundt

Tirsdag 22 april kl 1900 blir det dugnad på Rud og Gommerud klubbhus og områdene rundt, slik at vi er klare til sesongen og cupene. Det blir vask av klubbhus, plukking av søppel og litt forefallende arbeid på banen. (mål nett osv) OBLIGATORISK OPPMØTE.

Hyundai BVH jentecup. Påmeldte lag.

Cupen spilles helgen 25-27. april og følgende lag er påmeldt.

Nye regler i barne og ungdomsfotballen

Det jobbes hele tiden med å utvikle reglene i fotball, til beste for alle. Her er oversikt over regelendringer for 2014 sesongen. Bla at man må sone gule kort med en gang.

BVH Vårcup 2014 arrangeres 05/06. april og 26/27. april på Gommerud

Vi har  har gleden av å invitere dere til  sesongåpning på  GOMMERUDBANEN

Treningstider BIP Hallen frem til våren

Mandager

Kampoppsett Jentecupen

Kampoppsettet for Hyundai BVH jentecup er nå klart bortsett fra klassen 1999 der vi avventer et par lag.

Tine fotballskole uke 26 og 33, åpent for påmelding

Det er åpnet for påmelding til Tinefotballskole i uke 26 og 33 se link for påmelding og info:

10,000 Ways To Build Better Young Footballers

The current generation of YouTube-addicted young people primarily watching fancy individual moves confirms a large percentage of players aspire to be exhibitionists rather than funct