Tine fotballskole uke 33 meld dere på nå

Meld deg på  Tinefotballskole 33 se link for påmelding og info:

Nye regler i barne og ungdomsfotballen

Det jobbes hele tiden med å utvikle reglene i fotball, til beste for alle. Her er oversikt over regelendringer for 2014 sesongen. Bla at man må sone gule kort med en gang.

10,000 Ways To Build Better Young Footballers

The current generation of YouTube-addicted young people primarily watching fancy individual moves confirms a large percentage of players aspire to be exhibitionists rather than funct

Ny brosjyre fra NFF: Trenervett

NFF har laget en brosjyre for alle trenere i barne- eller ungdomsfotballen som ønsker trivsel og fremgang i laget.

Norsk fotball rett i lomma

Med appen MinFotball får du full oversikt over norsk fotball – fra barne- og ungdomslag til veterannivå.

Hyundai BVH Jentecup

Tusen takk for en kjemefin helg til alle lag og til de som gjorde dette mulig!

Bærums Verk IF og Hauger FK slår seg sammen. Blir Vestre Bærums største idrettslag.

– Dette har gått veldig fort. Men vi tror det kommer til å bli veldig bra. Det har vært kritiske røster, men prosessen har vært veldig åpen, sier Kjetil Bakke, styreleder i Bærums Verk IF.

Booking av klubbhuset

Mange vil bruke klubbhuset og ingen ting er bedre en det.